Búsqueda:Computadoras, Medición, Purificación, Teléfono

Metodo para la produccion de harina de maiz precocida y pelada para arepas y tortillas.

.1.- Un método para elaborar continuamente harina de maíz precocida y pelada a partir de grano de maíz limpio, que comprende realizar continua y repetidamente los siguientes pasos:
acondicionar el (ver mas)
.1.- Un método para elaborar continuamente harina de maíz precocida y pelada a partir de grano de maíz limpio, que comprende realizar continua y repetidamente los siguientes pasos:
acondicionar el grano de maíz completo lavando con agua rociada a sus fracciones de cáscara y germen húmedos,
triturar de dicho grano de maíz completo rompiendo las porciones de cáscara allí perdidas y molido del grano triturado en primera y segundas fracciones,
secar el aire y clasificar dicha primera fracción para retirar de allí una primera fracción de arenilla de harina y fracción de cáscara como un producto colateral,
aspirar dicha segunda fracción para retirar de allí una segunda fracción de arenilla y fracción de cáscara,
y mezclado de las primera y segunda fracciones de arenilla de harina y cáscara como un producto colateral combinado, produciendo así una fracción de endosperma-germen,
acondicionar la fracción de endosperma-germen para hidratar parcialmente su endosperma de harina,
precocer la fracción acondicionada de endosperma-germen en una cocina de columna de vapor y cocción adicional en un rodillo para efectuar una gelatinización parcial controlada,
enfriar la fracción cocida de endosperma-germen en un secador adiabático para producir un material en hojuelas, y secar al aire y estabilizar el material en hojuelas a una deseada humedad, moliendo el material en hojuelas seco en una serie de molinos de rodillos primario y secundario y recogiendo un molido fino resultante de un molido en bruto resultante mientras el molido en bruto se procesa adicionalmente, y someter únicamente el molido fino o una centrífuga en un entoleter para aislar un material sucio ligero y producir una harina integral para arepas.

Palabras clave: producir una harina integral; aspirar dicha segunda fracci; precocer la fracci; cocida de endosperma; harina integral; segundas fracciones; fracci; scara;

Inventores: Manuel J. Rubio
Roberto Contreras

Dueños: Roberto Gonzalez Barrera , Juan Pablo Cadena Sarmiento ,

Estado:CONCESION , 2008-03-12 17:50:49

Registro Inicial:2 3266 Secu even.0

Expediente:2 3266 Secu even.0

Solicitante(s): Roberto gonzalez barrera.,

Apoderado:Ramiro castro duque.

Actos Administrativos:OFICIO - 9418 de 13/03/2002,OFICIO - 6855 de 06/06/2007,OFICIO - 14056 de 07/11/2007,RESOLUCION - 7666 de 12/03/2008,

Estado:CONCESION 2008-03-12 17:50:49

Prioridad:US 09/764,279 - 19/01/2001 - AC,

Escribe tu comentario acerca de esta patente

Comentarios:

  • ftwbYjyTVBXfQmkRtUy Escribio:

    LzRNhM Well I definitely enjoyed studying it. This information offered by you is very useful for proper planning.

  • ubVlgikPYyFCRh Escribio:

    9eFWp3 http://www.FyLitCl7Pf7kjQdDUOLQOuaxTXbj5iNG.com

  • sKfBpWGiwQMMQfUwBXp Escribio:

    ERFkXz This website was how do you say it? Relevant!! Finally I ave found something that helped me. Thank you!

  • SrfiwHXYEXAVUpL Escribio:

    PdQw0n I regard something truly special in this site.

  • TbGzougBdkGNbKdzCn Escribio:

    LCJDrk I loved your blog article.Much thanks again. Really Great.

  • WHMSoaCpGe Escribio:

    LpK85W I've been absent for a while, but now I remember why I used to love this website. Thanks , I'll try and check back more often. How frequently you update your web site?

  • Gaylord Escribio:

    Great beat ! I wish to apprentice while you amend your site, how could i subscribe for a blog website? The account aided me a acceptable deal. I had been a little bit acquainted of this your broadcast provided bright clear concept Gaylord http://cullity225.yolasite.com/cullity225

  • Noe Escribio:

    It is appropriate time to make some plans for the future and it's time to be happy. I have read this post and if I could I wish to suggest you few interesting things or suggestions. Maybe you can write next articles referring to this article. I desire to read even more things about it! Noe http://vanta1970.snappages.com/blog.htm

  • ojQntkhiKNFmaEU Escribio:

    WmO9Wc You can definitely see your expertise in the work you write. The world hopes for even more passionate writers like you who aren't afraid to say how they believe. Always go after your heart.

  • Carey Escribio:

    I had been looking through a few of your articles about this website and In my opinion this web site is really informative! Keep upon posting. Carey http://cajacques.snappages.com/blog/2015/01/02/symptoms-of-causes-of-arch-pain

  • GXdaqIxKxtQ Escribio:

    YDZ2Pt whoah this blog is great i love reading your articles. Keep up the good work! You know, a lot of people are searching around for this information, you can help them greatly.

  • ehyphegAKkRGhJnM Escribio:

    awctlc You made some first rate points there. I seemed on the web for the difficulty and located most people will go along with with your website.

  • EQvNLxxNgmcEOruLOd Escribio:

    pii9yS Thank you for the good writeup. It in fact was a amusement account it. Look advanced to more added agreeable from you! However, how could we communicate?

  • HJamYsDZelJR Escribio:

    VxsFLW My brother suggested I would possibly like this blog. He used to be entirely right. This post truly made my day. You can not believe simply how a lot time I had spent for this information! Thanks!

  • JOEL BASABE Escribio:

    BUENAS TARDES, ME GUSTARIA SABER A CERCA DEL PROCESO DE FABRICACION DE HARINA DE MAIZ PRECOCIDA... MUCHAS GRACIAS

  • xwFCNjDejelawkvSG Escribio:

    rVrMae Thanks - Enjoyed this update, is there any way I can get an update sent in an email whenever you publish a new article?

  • Elio Herrera Ggonzalez Escribio:

    Buenas tarde, oye me gustaría saber un poco sobre la elaboración , fabricación, y sus procedimientos de la harina pre-cocida. estoy recientemente graduado de ing. en agroalimentacion. TUCUPITA DELTA AMACURO. SE LE AGRADECE.

  • uHGNobbyPMy Escribio:

    axw29W Very neat blog.Really looking forward to read more.

  • YeAILKsBAhomht Escribio:

    Cm1I3I Great, thanks for sharing this article.Thanks Again. Awesome.

  • zreXaRhcOdXUDt Escribio:

    V2Pvfy Appreciate you sharing, great blog. Awesome.

  • KSdLvzvxkoqWvcwgd Escribio:

    pG1wLu Hey, thanks for the blog article.Really looking forward to read more. Really Great.

  • DfQYSldlbMN Escribio:

    VB45K3 I am so grateful for your blog article.Really thank you! Cool.

  • OcDtxvRYzZNIxF Escribio:

    pMTiCv A round of applause for your blog post.Much thanks again.

  • fQCzlTglLcKiCmciA Escribio:

    NdSIik Really enjoyed this post.Really thank you!

  • RMAcMPUuVjZqgrgb Escribio:

    JlOqyP Very informative article.Really looking forward to read more. Fantastic.

  • WTLgVVJuWy Escribio:

    h6MBLr Great, thanks for sharing this article.Really looking forward to read more. Really Cool.

  • GMvRWIQmzawPBrsRSG Escribio:

    IAVFA9 Wow, great blog.Really looking forward to read more. Really Great.

  • QBSgoFkzdTH Escribio:

    nlK7d7 Really enjoyed this article post.

  • MMOaoNLPKuzVx Escribio:

    fyuorz I think this is a real great blog.Much thanks again. Will read on...

Contacto | Política de Privacidad y Condiciones de Uso

Copyright 2002-2013 PatentesOnline.com.co